Hírek

A központi bemutatótermünk címe: Budapest, XIII. kerület Váci út 6.
(A WESTEND-nél)

Debreceni kölcsönzőnk és bemutatótermünk címe:
 Debrecen, Liszt Ferenc utca 1.
(a FÓRUM-nál)


Az országban egyedülálló, legújabb egyedi tervezésű Táncruháinkat és frakkjainkat szalagavatóra, gólyabálra és más ünnepélyes alkalmakra előzetesen egyeztetett időpontban ingyenesen bemutatjuk és kiszállítjuk!
A kérdéseket, igényeket, árajálatok igénylését a Bemutatótermeink menüpontban található elérhetőségeken és az info@tancruhakolcsonzes-jelmez.hu email címen várjuk!

Táncruhakölcsönzés a következő városokban és környékén lehetséges: Budapest, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Szolnok, Kecskemét, Szeged, Pécs, Veszprém, Sopron, Győr

Bemutatkozás

Jelmez- és Táncruha kölcsönzőnk több mint 10 éve szolgálja a bálozók, szalagavatói nyitótáncosok, farsangi jelmezesek magas szintű igényeit, kívánságait az tország egész területén. 
  Az országban egyedülállóan gazdag, színes táncruha kollekcióval és színpadi kosztümökkel várjuk a nyitótáncosokat, fellépő tánccsoportokat. Minden évben a legújabb, egyedi tervezésű, minőségi táncruha és jelmez kínálattal mutatkozunk be.
  A több ezer táncruhából álló készlet biztosítja, hogy bármely kis és nagy létszámú csoportot ki tudjunk szolgálni gyermek és felnőtt méretben egyaránt.
  Egy táncstílushoz többféle fazonú ruha közül is lehet választani. Különleges választékkal várjuk a gyermek és felnőtt jelmezek iránt érdeklődőket. A turisztikai szezonban megrendezett fesztiválokra, mulatságokra, díjkiosztásokra kínáljuk fellépő ruháinkat, korabeli történelmi viseleteket.
  Ünnepségekre, fogadásokra, esküvőre ajánljuk díszmagyar női és férfi viseleteket, aranysújtásos magyaros ruhákat, mentéket, atillákat, frakkokat, csoportoknak magyar népi táncruhákat. Színes vidám parókák minden tánchoz! Különleges szolgáltatásunk férfi és női cipők, csizmák, kalapok kölcsönzése.
  Egyéni igények szerinti táncruhákat, jelmezeket megtervezzük és el is készítjük.

  

  A több éves tapasztalatunknak köszönhetően sok kedves ügyfelünk visszatérő törzsügyfeleinkké váltak.
Az Ő bizalmuknak, bíztatásuknak köszönhetően egyre több, megbízhatóbb szolgáltatást alakítottunk ki melyek az ügyfelek teljeskörű kiszolgálását tették lehetővé kölcsönzés és ruhakészítés körében.

Ezen szolgáltatásaink: az ingyenes helyszíni ruhabemutatás, méretvétel szükség esetén a csoportról, ingyenes ruha kiszállítás a rendezvény előtt majd azt követően a rendezvény utáni visszaszállítás.

Ezen segítségekkel sikerült elérnünk, hogy az ügyfelek és táncosok nyugodt körülmények között készülve várhassák életük egyik legnagyobb eseményét.